• 365 τρόποι να αλλάξεις τη ζωή σου •
365 τρόποι για να εκφράζεις την αυθεντικότητα της ψυχής σου κάθε μέρα
από την Έλενα Έρα
Το βιβλίο απευθύνεται:
  • σε όσους θέλουν να κάνουν ένα θετικό ξεκίνημα στη ζωή τους αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο.
  • σε όσους θέλουν μια άγκυρα για να μην παρασύρονται από την επιρροή και τον θόρυβο του κόσμου.
  • σε όσους θέλουν να εκφράζουν την αυθεντικότητα και τις ανώτερες ποιότητες της ψυχής τους κάθε μέρα.
Τιμή: 15,00€
Αριθμός σελίδων: 370
Για παραγγελία πάτησε εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να σε μάθει να έχεις ευελιξία στη ζωή, να προσαρμόζεσαι σε κάθε κατάσταση και να αναλαμβάνεις την ευθύνη του εαυτού σου. Θα σε μάθει πώς να εργάζεσαι για τους στόχους έχοντας εμπιστοσύνη στο οποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα έρθει. Θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως είσαι ένας άνθρωπος άξιος αγάπης, άξιος να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου και στον κόσμο και άξιος να αναλάβεις την ευθύνη του
εαυτού σου.
Είναι σημαντικό να αναλάβεις την ευθύνη της ύπαρξής σου στον πλανήτη ενώ παράλληλα εμβαθύνεις μέσα σου. Κάθε πράξη, σκέψη και συναίσθημα που βιώνεις, όταν προωθούν την αγάπη, την ήρεμη δύναμη και τον σεβασμό, σε μεταμορφώνουν• και μαζί με σένα, μεταμορφώνουν και τον πλανήτη.
Διάβαζε ένα μήνυμα κάθε μέρα και μείνε μαζί του. Φιλοσόφησέ το, άφησέ το να σκάψει μέσα σου. Ή άνοιξε το βιβλίο σε μια τυχαία σελίδα και πάρε το μήνυμα της ημέρας, αυτό που χρειάζεται να ξέρεις σήμερα. Ή πες στην τύχη έναν αριθμό από το 1 ως το 365 και μετά ψάξε το νούμερο του μηνύματος.
Κάθε μήνυμα σού δίνει μια διαφορετική οπτική για την ζωή και για τον εαυτό σου. Δες πώς μπορεί αυτή η οπτική να εφαρμοστεί στις εμπειρίες που ήδη έχεις και να τις κάνει καλύτερες και ομορφότερες.
Κάθε μήνυμα σε φέρνει πιο κοντά στις ποιότητες της ψυχής σου, βοηθώντας σε να εκφράζεις την αυθεντικότητά σου βήμα-βήμα κάθε μέρα.
Κάθε μήνυμα είναι και μια μικρή ώθηση για να βγάζεις στην επιφάνεια τα πολύ καλύτερά σου ως άνθρωπος και ως ψυχή.
Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις το ταξίδι της ψυχής σου που ονομάζεται ανθρώπινη εμπειρία.
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ