Πόσο είσαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις ή πιστεύεις; Η αφοσίωση δεν έχει να κάνει με την προσκόλληση αλλά με τον τρόπο που αγκαλιάζεις την παρούσα στιγμή όπως ακριβώς είναι.
Τι σε κάλεσε η ζωή να κάνεις σήμερα; Να πας στο γραφείο σου; Να μείνεις σπίτι με τα παιδιά; Να πας ένα ταξίδι; Να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει; Ό,τι κι αν είναι αυτό, δώσε σε αυτό το κάλεσμα το 100% της προσοχής σου. Ακόμη κι αν είναι να περάσεις μέσα από ένα δύσκολο γεγονός, αν έχεις Παρουσία και το αποδέχεσαι όπως ακριβώς εκδηλώνεται, η αντίσταση μειώνεται και ανοίγεσαι στα θαύματα του Σύμπαντος.
Όταν θέλουμε να πετύχουμε κάτι στη ζωή μας χρειάζεται να αφοσιωνόμαστε στο κάλεσμα που νιώθουμε. Χρειάζεται να κάνουμε ό,τι κάνουμε με αγάπη και τελειότητα. Χωρίς τακτικότητα και αγάπη, δεν ανθίζει τίποτα. Η αφοσίωση μάς κάνει να μένουμε ανεπηρέαστοι στα ερεθίσματα που δεν έχουν να κάνουν με τον εσωτερικό μας σκοπό.
Η αφοσίωση ανοίγει τις απεριόριστες δυνατότητές σου. Ξεκαθαρίζει το μονοπάτι σου. Απελευθερώνει κάθε εμπόδιο ώστε ο εσωτερικός και εξωτερικός σου κόσμος να είναι πάντοτε σε αρμονία. Τότε ευθυγραμμίζεσαι με το Σύμπαν και του επιτρέπεις να επιδράσει στη ζωή σου με τον καλύτερο τρόπο.
Με αγάπη,
Έλενα