Άναψε ένα φως στην καρδιά του νου και τότε όλες οι σκιές θα φωτιστούν. ― Έλενα Έρα

7 λόγοι για να αφυπνίσεις την ψυχή σου

Η αφύπνιση δεν είναι κάτι που συμβαίνει αυθόρμητα ενώ βρίσκεσαι μέσα στο matrix, δηλαδή κάτω από την επήρεια του εγώ. Εκτός αν είσαι από τις ψυχές εκείνες που είναι έτοιμες γι' αυτό και χρειάζεται απλά ένα συνειδητό σοκ για να ξυπνήσουν. Η εσωτερική εργασία που οδηγεί στην έξοδο από το matrix, [...]

Υπενθύμιση

Μοναχικότητα σημαίνει να υπερβαίνεις τον θόρυβο του νου και του κόσμου.

Υπενθύμιση

Μην περιμένεις ένα σοκ να σε οδηγήσει στο να ανοίξεις ολοκληρωτικά την καρδιά σου και να παραδοθείς στη ροή. Κάνε το εδώ και τώρα. Εμπιστεύσου το ταξίδι σου. Εμπιστεύσου την διαδικασία που ακολουθεί η ψυχή σου για να βγει έξω από το matrix.

Υπενθύμιση

Παρατήρησε τα πάντα όσο πιο συχνά το θυμάσαι μέσα στην ημέρα χωρίς να επεμβαίνεις, χωρίς να κρίνεις και χωρίς να προσπαθείς να αποφύγεις τις σκέψεις σου. Αυτό είναι η αληθινή παρατήρηση. Όλα τα άλλα είναι παρακολούθηση.

Υπενθύμιση

Πέρα από τα θετικά / αρνητικά του κόσμου, υπάρχει η απεριόριστη θεϊκή δύναμη, η συνειδητότητα, ευδαιμονία, ύπαρξη, το απεριόριστο Ον που ονειρεύεται πολλά όνειρα. Και κάθε όνειρο είναι εγώ, εσύ, ένας βράχος, ένα λουλούδι, ένα δέντρο, ένας κόκκος άμμου σε μια παραλία.

Υπενθύμιση

Ξέρεις την απάντηση. Σιώπησε και θα την ακούσεις.

Υπενθύμιση

Οι επιθυμίες, είτε πραγματοποιούνται είτε υπερβαίνονται. Να εργάζεσαι για τις επιθυμίες σου χωρίς προσδοκίες.

Υπενθύμιση

Όταν έχεις Παρουσία, υπάρχει μια ζωντάνια μέσα σου, μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας ώστε να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μέσα σε μια μέρα.

Load More Posts