Μοιράσου την σελίδα
Η μεγάλη ψευδαίσθηση του κόσμου, το matrix, είναι στην ουσία η άγνοια της μίας και μόνης αλήθειας: δεν είσαι το σώμα, ούτε οι σκέψεις σου, ούτε τα συναισθήματά σου. Είσαι το Απεριόριστο Ον, που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, το οποίο προβάλλει έναν υλικό κόσμο. Ζήσε σύμφωνα με τούτη την αλήθεια και θα σου αποκαλυφθεί.
Ο τρόπος που βιώνεις την ζωή σου, αλλάζει με την παρατήρηση. Όσο περισσότερο παρατηρείς γεγονότα, σκέψεις και συναισθήματα, τόσο φτάνεις στη ρίζα τους και τελικά συνειδητοποιείς πως δεν είναι κάτι σπουδαίο. Επειδή ολόκληρη η προσοχή σου πλέον είναι βυθισμένη στην ευδαιμονία του Όντος. Και η ζωή συνεχίζεται με τον δικό της, απρόβλεπτο και αυθόρμητο ρυθμό…
Παραιτήσου από κάθε προσπάθεια να αλλάξεις την ζωή σου και τότε η ζωή θα σε εκπλήξει.
Και τι είναι αγάπη; Είναι η 100% αποδοχή των ανθρώπων και του κόσμου, όπως ακριβώς εκδηλώνονται.
Πέρα από τα θετικά / αρνητικά του κόσμου, υπάρχει η απεριόριστη θεϊκή δύναμη, η συνειδητότητα, ευδαιμονία, ύπαρξη, το απεριόριστο Ον που ονειρεύεται πολλά όνειρα. Και κάθε όνειρο είναι εγώ, εσύ, ένας βράχος, ένα λουλούδι, ένα δέντρο, ένας κόκκος άμμου σε μια παραλία.
Να υποδέχεσαι ό,τι έρχεται και να αποχαιρετάς ό,τι φεύγει. Άφησε το σώμα  να κάνει τα δικά του, να στεναχωριέται, να προσδοκεί κι εσύ απλά να παρατηρείς. Και ίσως να με ρωτήσεις ποιος είναι αυτός που παρατηρεί. Η αποκάλυψη είναι και το ταξίδι.
Οι ζωές μας βρίσκονται μεταξύ χαράς και λύπης. Κυνηγάμε τις χαρούμενες εμπειρίες και τα στεναχωριόμαστε στις δυσάρεστες. Μα τα πάντα είναι Θεός. Τα πάντα είναι αγάπη. Και η αγάπη, πρωτίστως βρίσκεται στις δυσάρεστες εμπειρίες. Για να εξελιχθεί η ψυχή και επιτέλους να ανασάνει.
τα πάντα μπορούν να γίνουν χωρίς προσπάθεια, αρκεί να εστιάζεσαι στον ήλιο. Έχοντας επίγνωση πως είσαι κάτι παραπάνω από ένα ανθρώπινο σώμα, γνωρίζεις πως όλα όσα έρχονται και φεύγουν δεν είναι τίποτε άλλο παρά σύννεφα στον ουρανό. Και όταν βλέπεις πως έχεις εξαντλήσει όλες σου τις προσπάθειες για να πετύχεις κάτι, ήρθε η στιγμή να παραιτηθείς. Και τότε συμβαίνει το άνοιγμα. Και τότε ο ήλιος του Απεριόριστου Όντος που είσαι, αποκαλύπτεται.
Load More Posts
error:
I use cookies to give you the best experience on my website I Accept

Send this to a friend